X

Sandra S. iz Austrije: Porodično prokletstvo mi je uništavalo šanse za brak, Vidovita Rabija uz Božiju pomoć pobijedila zlo

Freedom woman on sunset sky

Sandra S. 34-godišnjakinja iz Austrije, svojom ljepotom je oduvijek privlačila poglede mnogih udvarača. Uprkos tome, lijepa i kulturna djevojka  bila je veoma nesretna u ljubavi. S kojim god momkom je stupila u vezu, ljubav između njih bi neobjašnjivo nestajala preko noći.

Na početku svake veze, sve bi bilo puno pažnje i emocija, i činilo se da ništa ne može poljuljati njihovu ljubav. A onda, bez ikakvih znakova upozorenja, strast između Sandre i njenih momaka bi nestala, svađe bi postajale svakodnevnica, sve do bolnog raskida veze. Isti scenario će se dešavati punih 11 godina, sve dok Sandra nije upoznala Darija T. (32) iz Slovenije.

Sandra nije mogla da preboli još jednu nesretnu ljubav, i činilo se da će se Sandra morati pomiriti sa činjenicom da će ostariti sama. Sandrina majka nije ostala ravnodušna na kćerkinu nesreću, i govorila joj je da se obrati nekoj osobi da provjeri da li joj je neko napravio crnu magiju ili sihire. Sandra u početku nije vjerovala u magiju i priče o čudesnim vidovnjacima, sve dok u magazinu Aura nije saznala za Vidovitu Rabiju. Poslušala je savjet majke i svoju intuiciju, te je odmah stupila u kontakt sa Rabijom. Sandra je počela da joj priča svoje muke koje su joj zagorčavaje život proteklih godina, a Vidovita Rabija je već po glasu prepoznala o čemu se radi.

Nakon ovog šokantong otkrića, Sandra je upitala Vidovitu Rabiju da li može da učini da joj se Dario vrati. Rabija je rekla da može, sve što joj je bilo potrebno su njihovi podaci i slike. Sandru je posavjetovala da bude strpljiva, jer će trebati 35 dana da se zlo otkloni i da se uradi njihovo spajanje. Sandra je pristala da joj se pomogne, i nakon određenog vremena počela je bolje da se osjeća. Zlo je uništeno, a Sandra se pomirila i sa Dariom s kojim je u maju planirala vjenčanje. Od tada Sandra i Dario su u sretnom braku, Vidovita Rabija je uz Božiju pomoć uspjela uništiti crnu magiju.

 

Komentari

komentara

accelerated-mobile-pages PRORICANJE
Aura Redakcija :